verzekerde zorg jong volwassenen 2020

verzekerde zorg jong volwassenen 2020

Voor Jongvolwassenen geldt in 2020:

Het contract met VRZ Zorginkoop (Zorg en Zekerheid, Eno en ONVZ Zorgverzekeraar) is verlengd voor 2020. Daarnaast heeft de praktijk voor 2020 nog steeds een contract gesloten met DSW Zorgverzekeraar (inclusief Stad Holland Zorgverzekeraar en InTwente Zorgverzekeraar) en a.s.r. (inclusief Ditzo en De Amersfoortse). Wanneer u bij deze zorgverzekeraars bent verzekerd krijgt u de zorg volledig vergoed. Wilt u zich hier niet verzekeren, maar wel de volledige zorg vergoed krijgen, dan is het aan te raden om elders een restitutiepolis af te sluiten. Let wel goed op dat het een volledige restitutiepolis betreft.

Wat blijft is dat los van waar u verzekerd bent, bepaalde diagnoses zijn uitgesloten van vergoeding (o.a. aanpassingsstoornissen, specifieke fobieën, relatieproblemen). En dat eerst het eigen risico door de zorgverzekeraar wordt verrekend (385 euro in 2020).

zomervakantie en waarneming

I.v.m. de zomervakantie is de praktijk gesloten van vrijdag 19 juli tot maandag 19 augustus. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt tot 12 augustus binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Vanaf 12 augustus neem ik binnen kantoortijd zelf waar voor bestaande cliënten. Buiten kantoortijden dient u in nood contact op te nemen met de huisartsenpost.

Praktijk gesloten en waarneming juni

Op vrijdag is de praktijk altijd gesloten. Maandag 24 en dinsdag 25 juni is de praktijk extra gesloten. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Buiten kantoortijden dient u in nood contact op te nemen met de huisartsenpost.

Afwezigheid meivakantie

Van 25 april tot 13 mei is de praktijk gesloten. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Buiten kantoortijden dient u in nood contact op te nemen met de huisartsenpost.

praktijk niet bereikbaar 5 april 2019

Vrijdag 5 april 2019 is de praktijk gesloten. Voor bestaande cliënten heb ik waarneming voor de praktijk: Inez Meeuwisse, psychotherapeut, tel. 0623679706, www.psychotherapeutoegstgeest.nl.

Afwezigheid kerstvakantie

Van 24 december tot 7 januari is de praktijk gesloten. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Buiten kantoortijden dient u in nood contact op te nemen met de huisartsenpost.

herfstvakantie en waarneming

Van maandag 22 oktober tot maandag 29 oktober is de praktijk gesloten. Voor bestaande cliënten heb ik waarneming voor de praktijk: Inez Meeuwisse, psychotherapeut, tel. 0623679706, www.psychotherapeutoegstgeest.nl. Woensdag is de enige dag dat ik zelf waarneem.
Bij nood kunt u binnen kantoortijden contact opnemen met de waarnemer. Wanneer u de voicemail van de waarnemer inspreekt, laat dan alstublieft duidelijk uw telefoonnummer achter, de waarnemer heeft deze niet van u. Van 22 tot 29 oktober wordt de praktijkvoicemail niet afgeluisterd en worden (sms, whatsapp en mail) berichten niet gelezen.
Wanneer buiten kantoortijd sprake is van een crisissituatie dient u contact op te nemen met de huisartsenpost Duin en Bollenstreek, tel. 0252 240 212.
Er worden op dit moment geen nieuwe cliënten aangenomen.

Verzekerde zorg in 2019

Voor Jeugd:

Het contract met de gemeentes binnen Holland Rijnland loopt door t/m december 2019. Kaag en Braassem en Alphen aan den Rijn zijn uitgesloten. Met de volgende gemeentes heeft de praktijk WEL een contract: Teylingen (Sassenheim, Voorhout, Warmond), Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Noordwijk, Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Nieuwkoop en Zoeterwoude.

Voor Jongvolwassenen:

Het contract met VRZ Zorginkoop (Zorg en Zekerheid, Eno en ONVZ Zorgverzekeraar) loopt door t/m eind 2019. Daarnaast heeft de praktijk voor 2019 en 2020 een contract gesloten met DSW Zorgverzekeraar (inclusief Stad Holland Zorgverzekeraar en InTwente Zorgverzekeraar) en a.s.r. (inclusief Ditzo en De Amersfoortse). Wanneer u bij deze zorgverzekeraars bent verzekerd krijgt u de zorg volledig vergoed. Wilt u zich hier niet verzekeren, maar wel de volledige zorg vergoed krijgen, dan is het aan te raden om elders een restitutiepolis af te sluiten. Zie hier voor een overzicht: http://www.zorgvoorkwaliteit.nu/content/overzicht-volledige-restitutiepolissen-2018 (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend).

Wat blijft is dat los van waar u verzekerd bent, bepaalde diagnoses zijn uitgesloten van vergoeding (o.a. aanpassingsstoornissen, specifieke fobieën, relatieproblemen). En dat eerst het eigen risico door de zorgverzekeraar wordt verrekend (385 euro in 2018).

zomervakantie en waarneming (2018)

Vanaf maandag 16 juli tot maandag 13 augustus ben ik afwezig i.v.m. vakantie. Voor bestaande cliënten heb ik waarneming voor de praktijk: Inez Meeuwisse, psychotherapeut, tel. 0623679706, www.psychotherapeutoegstgeest.nl

In de weken van 13 en 20 augustus (de laatste twee weken van de zomervakantie) ben ik op dinsdag en donderdag op de praktijk aanwezig. Voor de overige dagen neem ik zelf waar.

Bij nood kunt u binnen kantoortijden contact opnemen met de waarnemer. Wanneer u de voicemail van de waarnemer inspreekt, laat dan alstublieft duidelijk uw telefoonnummer achter, de waarnemer heeft deze niet van u. Van 16 juli tot 13 augustus wordt de praktijkvoicemail niet afgeluisterd en worden (sms, whatsapp en mail) berichten niet gelezen.
Wanneer buiten kantoortijd sprake is van een crisissituatie dient u contact op te nemen met de huisartsenpost Duin en Bollenstreek, tel. 0252 240 212.
Er worden op dit moment geen nieuwe cliënten aangenomen, vanaf september is er weer (beperkt) ruimte.