zomervakantie en waarneming

zomervakantie en waarneming

I.v.m. zomervakantie is de praktijk gesloten van ma 27 juli tot ma 17 augustus. Bestaande clienten kunnen binnen kantooruren in noodgevallen contact opnemen met de dienstdoende waarnemer. Spreekt u bij het achterlaten van een voicemail bericht alstublieft duidelijk uw naam en telefoonnummer in, de waarnemer heeft deze niet van u. Wanneer buiten kantoortijd sprake is van een crisissituatie dient u contact op te nemen met de huisartsenpost Duin en Bollenstreek, tel. 0252 240 212.

Rooster waarneming:

Waarneming 27-7 t/m 3-8 Inez Meeuwisse, psychotherapeut, tel. 0623679706

Waarneming 4-8 t/m 6-8 Lidewij Gerits, psychotherapeut, tel. 0641016930

Waarneming 7-8 t/m 14-8 Inez Meeuwisse

Update coronavirus en de praktijk

Sinds de meivakantie is weer gestart met afspraken op de praktijk. Vooralsnog met 1 persoon tegelijkertijd. Cliënten ontvangen een protocol waarin staat hoe wordt omgegaan met de Coronamaatregelen. Belangrijkste afspraak is dat bij klachten die kunnen wijzen op Corona, men niet naar de praktijk mag komen. (Beeld) bellen kan dan wel.

waarneming meivakantie

I.v.m. de meivakantie is de praktijk gesloten tot maandag 11 mei. Binnen kantoortijd neem ik zelf waar voor bestaande cliënten. Bij nood kunt u binnen kantoortijden contact opnemen.  Wanneer buiten kantoortijd sprake is van een crisissituatie dient u contact op te nemen met de huisartsenpost Duin en Bollenstreek, tel. 0252 240 212. Er worden op dit moment geen nieuwe cliënten aangenomen.

aangepaste zorg i.v.m. corona virus

De zorg aan cliënten zal doorgang vinden, maar i.v.m. het corona virus zal dat in aangepaste vorm zijn. De afspraken zullen telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

waarneming voorjaarsvakantie

I.v.m. de voorjaarsvakantie is de praktijk gesloten tot maandag 2 maart. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Bij nood kunt u binnen kantoortijden contact opnemen met de waarnemer. Wanneer buiten kantoortijd sprake is van een crisissituatie dient u contact op te nemen met de huisartsenpost Duin en Bollenstreek, tel. 0252 240 212.

verzekerde zorg kinderen en jeugd 2020

Voor 2020 heeft de praktijk het contract verlengd met de gemeentes binnen Holland Rijnland. Met uitzondering van Kaag en Braassem en Alphen aan den Rijn. Met de volgende gemeentes heeft de praktijk WEL een contract: Teylingen (Sassenheim, Voorhout, Warmond), Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Noordwijk, Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Nieuwkoop en Zoeterwoude. 

waarneming kerstvakantie

I.v.m. de kerstvakantie is de praktijk gesloten van donderdagmiddag 19 december tot maandag 6 januari. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Met uitzondering van ma 30 en di 31 december, dan neem ik zelf waar. Tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag is er geen waarneming (geen kantoortijden). Bij nood kunt u binnen kantoortijden contact opnemen met de waarnemer. Wanneer buiten kantoortijd sprake is van een crisissituatie dient u contact op te nemen met de huisartsenpost Duin en Bollenstreek, tel. 0252 240 212.

verzekerde zorg jong volwassenen 2020

Voor Jongvolwassenen geldt in 2020:

Het contract met VRZ Zorginkoop (Zorg en Zekerheid, Eno en ONVZ Zorgverzekeraar) is verlengd voor 2020. Daarnaast heeft de praktijk voor 2020 nog steeds een contract gesloten met DSW Zorgverzekeraar (inclusief Stad Holland Zorgverzekeraar en InTwente Zorgverzekeraar) en a.s.r. (inclusief Ditzo en De Amersfoortse). Wanneer u bij deze zorgverzekeraars bent verzekerd krijgt u de zorg volledig vergoed. Wilt u zich hier niet verzekeren, maar wel de volledige zorg vergoed krijgen, dan is het aan te raden om elders een restitutiepolis af te sluiten. Let wel goed op dat het een volledige restitutiepolis betreft.

Wat blijft is dat los van waar u verzekerd bent, bepaalde diagnoses zijn uitgesloten van vergoeding (o.a. aanpassingsstoornissen, specifieke fobieën, relatieproblemen). En dat eerst het eigen risico door de zorgverzekeraar wordt verrekend (385 euro in 2020).

zomervakantie en waarneming

I.v.m. de zomervakantie is de praktijk gesloten van vrijdag 19 juli tot maandag 19 augustus. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt tot 12 augustus binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Vanaf 12 augustus neem ik binnen kantoortijd zelf waar voor bestaande cliënten. Buiten kantoortijden dient u in nood contact op te nemen met de huisartsenpost.

Praktijk gesloten en waarneming juni

Op vrijdag is de praktijk altijd gesloten. Maandag 24 en dinsdag 25 juni is de praktijk extra gesloten. Inez Meeuwisse, psychotherapeut, neemt binnen kantoortijd waar voor bestaande cliënten, tel. 0623679706. Buiten kantoortijden dient u in nood contact op te nemen met de huisartsenpost.